De naamsbekendheid van Amivedi heeft ons geholpen.

91az8p1x_img_20210213_114010.jpg

Toen onze Puk na een middag wandelen in de sneeuw niet thuis kwam waren wij erg ongerust.

's Nachts was het -16 en hoewel katten overlevers zijn, maakten wij ons zorgen. Kon ze ons balkon nog wel bereiken met al dat in sneeuw veranderde ijs? De volgende dag zijn wij gaan flyeren, heb ik haar via haar chipregistratie als vermist opgegeven en hebben we berichten geplaatst in Facebook-groepen en via de Nextdoor-app.

Via mijn moeder hoorde ik van het bestaan van Amivedi. Toen Puk dankzij jullie vrijwilligers binnen een kwartier online stond, kregen wij direct bericht.

Puk had na een koude nacht en ochtend vrienden gemaakt met onze achter-achter-buurvrouw en zich op de bank genesteld. Zij heeft haar binnengehouden en goed verzorgd totdat ze ons bericht zag op Amivedi. We konden haar direct ophalen en waren natuurlijk door het dolle heen.

Na haar wilde avontuur ligt ze nu uitgeput maar voldaan van alle goede zorgen weer tussen ons op de bank! Graag wil ik onze buurtgenoten en alle vrijwilligers op de online-kanalen hartelijk bedanken!