Loki.

Loki

Loki was negen dagen zoek (van 03:15 uur op maandagochtend tot 22:35 uur op dinsdagavond de week erna). Hij heeft veel kou en wind en regen moeten doormaken).

Iedere dag drie à vier keer in de buurt gekeken. De posters en tips van Amivedi helpen echt om de buurt erbij te betrekken met het zoeken (wat velen deden in mijn wijk, waar ik erg dankbaar voor ben).

Loki is een binnen/buiten kat. De grote tip was dat deze type katten vaak in een gebied van een straal van 300 meter gevonden worden. Hoeveel is 300 meter van je huis? ga naar de site https://www.calcmaps.com/map-radius/ Het kan niet in googlemaps!

Toen ik zag welke gebieden/straten er ook bij hoorden ben ik een andere route gaan lopen (dus op plekken waar ik nog niet was geweest, vanwege een heel drukke weg daar en ik mij niet kon voorstellen dat hij daar was overgestoken. Dus wel, want op de rand van de radius vond ik Loki.

Een andere tip was te denken dat je kat doof is en dus hij je niet hoort (kijken met je ogen en niet met je oren). Wanneer je rondloopt trek oude kleren aan om in struiken en bossen of onder auto's te kijken. Laat deze kleren goed jouw lucht hebben, want de kat ruikt jouw eerder dan hij/zij je hoort.

Sterkte iedereen, ook met de nasleepzorg van een kat die uitgehongerd terugkomt.