Teun terug.

Teun3

Op 11 oktober jl. werden wij gebeld door een medewerker van Amivedi dat onze kater Teun wellicht gevonden was. Ik kreeg foto's gemaild en het was onze rode kater. Ik geloofde het eerst niet want onze Teun was al bijna negentien maanden weg!

Wij hebben contact opgenomen met de dame die hem had aangemeld bij Amivedi. Zij zag onze kat onregelmatig bij haar op de boerderij rondscharrelen. Dit was ongeveer zes à zeven kilometer bij ons vandaan. Ik heb haar gebeld en gevraagd of zij, als hij weer kwam aanlopen, hem binnen wilde lokken en ons wilde bellen, zodat wij een check konden doen. Kan geen toeval zijn want een uurtje later werd ik gebeld dat Teun was binnengelokt. Wij zijn gauw gaan kijken en hebben hem gelijk meegenomen.

Het is niet te beschrijven hoe blij wij zijn. De volgende dag gelijk naar dierenarts voor een check, maar hij was kerngezond, alleen wat vlooien en een lintworm. Wij danken Amivedi van harte voor hun hulp! Hulde!