Yan is spelenderwijs weer veilig terug

f0ufkm90_8DA5CA32-C70F-4C19-811F-DFA8BC24BC78.jpeg

Ben onder de indruk en intens dankbaar voor alle tijd en energie die mensen Yan en mij geschonken hebben om weer verder te kunnen gaan.

Yan komt uit Hongarije en het is (jammer genoeg) te merken dat zijn start niet over rozen is gegaan. Het heeft hem meer dan een maand gekost zich veilig te voelen en een nestgevoel op te bouwen. Eten en drinken uit een voerbakje, aangelijnd worden, over straat lopen, niet te schikken van auto’s; noem maar op. Alles een opgave en zaken die veelvuldig geoefend moesten worden.

Voor de tweede keer is hij nu weer op de vlucht geslagen en weggekropen in een grote bramenstruik. Twee keer is hij na een nachtje slapen in de bosjes uit zijn schulp gekropen, om te spelen met zijn soortgenoten. Alleen is ook maar alleen!

Vrouwen laat hij makkelijker toe en met een zachte hand en kipfilet heeft hij zich weer laten inpakken. Eind goed al goed. Ligt naast me in mijn armen te slapen en te woelen en aan alles is te merken dat het een indruk heeft gemaakt.

Als vreugdenoot: hij laat geweldig inspirerende winden. Dank Yan!