Miauw aan de deur.

08_Crabapple

Maandagochtend 15-11, voor het licht begon te worden, is hij voor het huis verdwenen. Sinds die dag zijn we gaan zoeken, posters ophangen, flyers in brievenbussen, op Facebookgroepen en in de krant een bericht geplaatst, asielen de dierenartsen gebeld. Daarnaast de kattenbak buiten gezet, geurspoor gemaakt van tonijnwater. Kortom, veel gezocht op verschillende mogelijke manieren en elke avond zelf gaan zoeken en roepen in de buurt.

Na negen dagen hadden we nog steeds maar drie tips gehad. We vonden het vooral raar dat zo weinig mensen onze kat gezien hadden. Waar zou hij zijn?

Op de nacht van dinsdag op woensdag was mijn vriend nog laat aan het werk. Hij stond bijna op het punt om naar bed te gaan en hoorde opeens gemiauw. Hij keek naar de kat die binnen zat, maar die was het niet. Dan maar even door het raam kijken. En ja hoor, om 02.15 uur stond Zorro gewoon voor de deur!

Ik werd wakker gemaakt om te komen kijken. We zijn zo blij dat Zorro gezond thuis is gekomen. Heeft hij ons die avond, toen we aan het zoeken waren met lekker voer, gehoord, heeft het geurspoor gewerkt, of is het iets anders? Geen idee, maar na negen dagen heeft hij zijn huis wel teruggevonden.