Piet is weer thuis.

Piet2 (1)

Piet is weer thuis, wij zijn ontzettend blij! Piet was op woensdagavond 10 november na het eten naar buiten gegaan.

Gisterenavond 14 november kwam hij gewoon door het kattenluikje naar binnen alsof hij niet was weggeweest en zag er goed uit. Piet heeft direct gegeten, blijft dicht bij ons in de buurt, is vanmorgen vroeg wel even naar buiten geweest, maar ligt nu nog veel te slapen. Het is een wonder, hij is vijftien jaar en dan vier dagen zonder eten en drinken.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Piet al die dagen ergens opgesloten gezeten. Wij zijn ontzettend blij dat we gebruik hebben kunnen maken van de site van Amivedi. Met name ook de mogelijkheid om een poster te maken. Wij hebben de poster gebruikt als "flyer" en bij tachtig mensen in de brievenbus gedaan en heel veel mensen ook aangesproken dat Piet waarschijnlijk ergens vast zat en of ze in en om hun woning zouden willen kijken. Vele reacties gehad, dat gaf ook heel veel steun.

Zelf ben ik de afgelopen vier dagen heel veel buiten geweest om te zoeken ook 's avonds en 's nachts om 04.00 uur. Omdat ik Piet nergens kon vinden ging ik vanaf gisterenmorgen er ook helemaal vanuit dat hij ergens vast moest zitten. Het feit dat Piet ergens vast zat, gewond zou kunnen zijn, het koud had, zonder eten en drinken zat, was ontzettend zwaar. Voor ons was het duidelijk dat Piet niet verdwaald kon zijn, want hij kent deze omgeving al vijftien jaar.

Wij wensen iedereen die een huisdier mist heel veel sterkte; blijf zoeken lukt het één niet dan misschien het andere. Er zijn veel aardige mensen die ook begaan zijn met dieren en die mee kunnen/willen denken en zoeken.