Pippi teruggevonden.

k13pq79a_4e0110a6-56dd-43b6-9943-0bd23829c1e7.jpg

Vandaag, na 4 weken, is onze Pippi eindelijk teruggevonden!

Vier week geleden kwam onze Pippi, nadat we haar 's avonds de deur uit hadden laten gaan, niet meer thuis. Toen ze die avond en nacht niet thuis kwam, wisten wij direct dat het niet goed zat. Ze slaapt namelijk altijd thuis. De volgende dagen en weken begon een zoektocht, 's avonds, 's nachts en overdag.

We hebben door de hele buurt posters opgehangen en alle buren actief benaderd met een briefje of ze naar haar uit wilden kijken. Iedereen uit de buurt was op de hoogte en informeerden regelmatig naar haar.

We keken dagelijks op Amivedi om te kijken of ze daar was gevonden. Het voelt heel verdrietig als je niet weet wat er gebeurt is, echter de verhalen van mensen die hun katten terugvonden na weken gaven ons hoop.

Vanochtend belde de buurman aan en vertelde ons resoluut dat hij haar had gevonden! Ze bleek zich in een schuurtje, 5 huizen bij ons vandaan, schuil te houden. Hoewel de buren een aantal keer de schuur open hebben gezet (op aanvragen van ons), kwam ze er niet zelf uit.

Wij, en haar broer Kobus, zijn ontzettend blij dat we haar terughebben en willen iedereen sterkte wensen die naar zijn/haar kat opzoek is!