Onze kat is weer thuis.

4.jpg

Na 17 dagen is onze kater weer zelf naar huis gekomen.

Overal had ik hem vermist opgegeven. De bekende sites, maar ook een advertentie in het huis aan huis blad en overal flyers opgehangen. Zelfs geprobeerd via katfinder.nl om maar zoveel mogelijk mensen te laten weten dat hij vermist was.

Uiteindelijk kwamen er na twee weken een paar reacties waarvan ik dacht, he dat is denk echt onze kat! Gelukkig is hij gechipt, maar ik dacht op een gegeven moment echt dat hij van de aardbodem was verdwenen. Elke dag heb ik meerder keren rondjes gelopen in de buurt, geschud met koekjes en geroepen.

Hopend zo toch een geurspoor achter te laten. Mijn advies is: geef niet op! laat zoveel mogelijk mensen in de buurt weten dat je kat vermist is. De opvallende flyers van NDG zijn een aanrader. En het huis aan huis blad hielp ook (toen hij al thuis was kreeg ik nog berichtje dat iemand hem eerder die week gezien en geaaid had, maar zij las later pas de advertentie )

Omschrijf je kat in detail, dat is ook echt belangrijk, die van ons heeft een half staartje waardoor ik bij de laatste tips zeker wist dat het om onze kat ging. Wij zijn blij dat hij terug is!