De naamsbekendheid van Amivedi heeft ons geholpen.

91az8p1x_IMG_20210213_114010.jpg

Toen onze Puk na een middag wandelen in de sneeuw niet thuis kwam waren wij erg ongerust.

's Nachts was het -16 en hoewel katten overlevers zijn maakte wij ons zorgen. Kon ze ons balkon nog wel bereiken met al dat in sneeuw veranderde ijs? De volgende dag zijn wij gaan flyeren, heb ik via haar chipregistratie als vermist opgegeven en hebben we berichten geplaatst op facebook-groepen plus de nextdoor-app.

Via mijn moeder, die aangesloten is bij dogsearch (ook al zo'n goed initiatief) hoorde van het bestaan van Amivedi. Toen Puk, dankzij jullie vrijwilligers, binnen een kwartier online stond, krijgen wij direct bericht.

Puk had na een koude nacht en ochtend vrienden gemaakt met onze achter, achter buurvrouw en zich op de bank genesteld. Zij heeft haar binnen gehouden en goed verzorgd totdat ze ons bericht zag op Amivendi. We konden haar direct ophalen en waren natuurlijk door het dolle heen.

Naar haar wilde avontuur ligt ze nu uitgeput maar voldaan van goede zorgen en bedoelingen van onze buurtgenoten en alle vrijwilligers op de online-kanalen weer tussen ons op de bank! Amivedi bedankt!