Lieve Lewis is terug.

53m9x2s2_16101961059134535548253869496615.jpg

Hallo, dank jullie alle voor de moeite.

Mijn vriendin en ik hebben vanaf het moment dat we hoorde dat onze Lewis weg was gezocht. Heel de nacht door. En smorgens vroeg weer zoeken. Naar diverse aanwijzingen kregen we hem niet gevonden. Maar ik was en ben niet bereid om onze hond op de geven.

En vanaf moment dat hij weg was had ik een gevoel van richting waar hij zou kunnen zijn. Waar ik hem uiteindelijk ook vond nadat hij op me stem reageerde. Een paniekerig blafje van baasje hier ben ik. En ik wist zeker dat Lewis dat was. 

Hij is heel moe. Maar doet het goed. Mijn tip. Geef niet op op je hond en zeer belangrijk zoek zeker zelf. Vreemden zijn voor honden nog vreemder dan vreemd. Aldus alles gelukkig goed. Dank jullie alle voor de. Moeite