Vuurwerk (1)

Dierendag: Ondersteun het Vuurwerkmanifest

Dierendag: Ondersteun het Vuurwerkmanifest

Voorkom samen met ons dat dieren tijdens Oud & Nieuw angst en stress ervaren. Als cadeau aan de dieren willen wij ons inzetten om ook voor hen Oud & Nieuw leuk te houden. Graag willen wij samen met u deze belangrijke boodschap zoveel mogelijk delen. Dat hebben we op social media zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Doel: Opkomen voor dieren tijdens Oud & Nieuw, zodat zij minder stress en angst ervaren

Hoe: Makkelijk! Kies een post > kopieer de tekst, pas deze – indien gewenst - aan uw eigen organisatie aan > plak de tekst & upload het ontwerp en deel / like etc. Gebruik dit digipack om zoveel mogelijk mensen ervan bewust te maken dat Oud & Nieuw ook voor dieren veilig moet zijn. Deel en like ook zoveel mogelijk van elkaars berichten!


Afbeeldingen: In de bijlagen vindt u afbeeldingen van verschillende formaten. 

1. Facebook - download banner
4 oktober: Werelddierendag! Heeft u een huisdier? Verwen uw huisdier op deze speciale dag door het #Vuurwerkmanifest te ondertekenen. Samen zorgen we voor een veiligere jaarwisseling voor alle dieren! Onderteken nu het #vuurwerkmanifest – meer dan 65.000 mensen en organisaties gingen u voor: https://www.vuurwerkmanifest.nl/#meedoen #Dierendag #Cadeau #Veiligheid

2. LinkedIn - download banner
4 oktober: Werelddierendag! Verwen uw huisdier op deze speciale dag door het #Vuurwerkmanifest te ondertekenen. Samen zorgen we voor een veiligere jaarwisseling voor alle dieren! Onderteken nu het #vuurwerkmanifest – meer dan 65.000 mensen en organisaties gingen u voor https://www.vuurwerkmanifest.nl/#meedoen #Dierendag #Cadeau #Veiligheid

3. Twitter - download banner
4 oktober: Werelddierendag! Wij zetten ons dit jaar in voor alle dieren, om te voorkomen dat ze stress en angst ervaren tijdens de jaarwisseling. Helpt u ook mee? https://www.vuurwerkmanifest.nl/#meedoen #Dierendag #Cadeau #Veiligheid

4. Instagram - download banner
4 oktober: Werelddierendag Samen zorgen we voor een veiligere jaarwisseling voor alle dieren! Onderteken nu het #vuurwerkmanifest – meer dan 65.000 mensen en organisaties gingen u voor. Helpt u ook mee?  https://www.vuurwerkmanifest.nl/#meedoen #Dierendag #Cadeau #Veiligheid #Angst #Samenwerken #Meedoen

AmivediJubileumCover

Jubileumboekje

Op 14 september 2018 bestond Amivedi precies 85 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben we een speciaal boekje uitgegeven met o.a. verhalen uit de praktijk die we leuk, bijzonder of ontroerend vonden. 

U kunt ons leuke boekje bestellen door €7,50 over te maken op rekeningnummer: NL98 INGB 0004 788310 t.n.v. AMIVEDI onder vermelding van: Jubileumboekje. Vergeet u vooral niet uw naam en volledig adres te vermelden en u krijgt het boekje thuis gestuurd. 

facebook dierendag 2017_amivedidierendag-hugs

Waar komt dierendag vandaan?

Op 4 oktober is het weer Werelddierendag. Op deze dag herdenkt men van oudsher vanuit de Katholieke Kerk het overlijden van Sint Franciscus, de heilige Fransiscus van Assisi (4 oktober 1226). Hij bekommerde zich om het lot van zwervers, armlastigen, planten en dieren. Volgens de legende kon hij met dieren praten. Zijn sterfdag werd tijdens een internationaal congres van verenigingen voor de bescherming van dieren in 1929 in Wenen uitgeroepen tot Werelddierendag. De eerste Dierendag was op 4 oktober 1930.


Lees meer
85jubileumpostzegel

Bestel de jubileum postzegel

Ter ere van ons 85 jarig jubileum hebben we een feestelijke, officiële postNL postzegel uitgebracht. Deze postzegel van onze mascotte Ami is getekend door Francien van Westering (Francien’s Katten). Voor een velletje van tien stuks (Nederland) betaalt u €11,00. Hiervan gaat €1,00 als donatie naar Amivedi.

Maak €11,- over op: NL 98 INGB 0004 788310 t.n.v. Amivedi onder vermelding van de naam Ami 85 Jaar. Vergeet niet uw naam en volledige adres te vermelden. U krijgt de postzegels zo spoedig mogelijk thuis gestuurd!

Voor onze acht andere mooie Amivedi honden- en kattenpostzegels klik hier


Lees meer
Amivedi 85 Amor Grafbewijs

Oprichting Amivedi

Op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting AMIVEDI in Den Haag werd opgericht door een drietal Indische dames.  Een brief hierover vonden wij terug in het archief.


Lees meer