Open Dag Dierenambulance Kennemerland

Binkie-in-een-doos

Zondag 1 oktober is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dierenambulance Kennemerland! 

Van 12:00 tot 16:00 zetten zij hun deuren open zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen. Daarbij zijn er ook dit jaar weer vele leuke en interessante standhouders!

Er is genoeg te doen en zien voor jong en oud. Maak kennis met de uilen van familie Zijlstra, ontmoet de fretten van Frettig Gestoord, maak een ritje op de paarden van Daan’s Horses, en is dat een slang?! De schapen, ezel en Vlaamse Reuzen vinden het ook gezellig als je ze een aai over hun bol komt geven. Vergeet ook geen kijkje te nemen in de dierenambulance, bij de imker, Zeehondencentrum Pieterburen en Stichting Zwerfkat Havengebied IJmuiden. 

Maak kennis met de hondenspellen van de Honden Speel-o-theek of koop iets leuks voor uw trouwe viervoeter bij Dierenwereld van Someren. En dat zijn maar een paar van de gasten die de open dag met ons vieren.

Voor de kinderen is er een gratis ijsje en limonade en de schminkers staan klaar met de schmink en penselen. Wie na al het leuks nog energie over heeft, kan zich vermaken in het springkasteel. Dit jaar zijn er ook meerdere interessante workshops en presentaties. Onder andere over reanimatie bij honden en katten, het houden van varkens en het houden van reptielen.

Locatie: De Kleine Houtweg 35 in Heemskerk Website: De Open Dag Dierenambulance Kennemerland