Open dag asiel Hoorn

Dierentehuis Hoorn 30-9-18

Op zondag 30 september van 13:00 tot 16:00 uur stelt het dierentehuis Hoorn haar deuren weer open  voor belangstellenden tijdens de jaarlijkse Open Asieldag. Dit is de gelegenheid bij uitstek om achter de schermen van het asiel te komen kijken. De toegang is gratis.  
Men kan vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Daarnaast kan er natuurlijk kennis worden gemaakt met de aanwezige asieldieren.

 • Medewerkers van Hondenschool De Bacchanten zullen demonstraties gehoorzaamheid geven en ze zetten een vrolijk parcours uit dat u met uw eigen hond onder begeleiding mag proberen te volbrengen. Elke hond die meedoet krijgt een kleine attentie en de snelste 3 winnen een extra prijs.
 • Uw kind kan geschminkt worden.
 • Gratis inloopspreekuur kat of konijn met gedragsproblemen. 
  U kunt hier terecht met al uw vragen over katten- en konijnengedrag bij gediplomeerd katten/konijnengedragstherapeute Anita Legué. 
  Voorbeelden van probleemgedrag: onzindelijkheid, sproeien, agressie,
  slopen, zichzelf kaal likken, krabben aan meubels, maar bijvoorbeeld ook voor vragen over de opvoeding van uw kat/konijn.
  Het is niet de bedoeling dat u uw huisdier meeneemt, indien nodig kan er een afspraak gemaakt worden voor een consult bij u thuis.
  Voor meer informatie: www.katopdedivan.nl of www.konijnopdedivan.nl
 • Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er is koffie, thee, frisdrank en cake verkrijgbaar. Ons bakteam zorgt voor overheerlijke poffers!
 • Tweedehands markt met veel leuke dierenspulletjes.

Schellinkhouterdijk 1
Hoorn 1621MJ Netherlands

Locatie: Schellinkhouterdijk 1 Hoorn 1621MJ Netherlands Website: Dierentehuis Hoorn