Gorinchem: Dierenlot

Dierenlot

De inschrijving is nu geopend!

Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector. In het voorjaar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening en in het najaar het Landelijk Congres Dierenhulpverlening.
Een dag oorspronkelijk speciaal georganiseerd voor de medewerkers/vrijwilligers van dierenhulporganisaties, die samenwerken met DierenLot of DierenLot juist graag beter willen leren kennen. Dat alles met één doel: met elkaar nog beter en meer gewonde, verwaarloosde, afgedankte of mishandelde dieren in Nederland helpen.

De volgende Landelijke Bijeenkomt is op 7 november 2020. Het evenement begint om 09:00 uur (deuren open) en sluit tussen 16:00 en 16:30 uur.  

Dus zet de datum in je agenda, attendeer je collega's er ook op en meld je nú hieronder aan! Wacht niet te lang want VOL=VOL  Gratis toegang voor dierenhulpverleners in Nederland

** Lunch/catering wordt verzorgd en is kosteloos
** Gratis parkeren voor de deur
** Deel kennis met 1.000+ collega's en leer van elkaar
** Meer dan 30 interactieve sessies
** Leuke informatiemarkt met tientallen standhouders uit de dierenwelzijnssector

Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem Website: https://www.dier.nu/dierenlot-helpt/landelijke-bijeenkomst-dierenhulpverlening/