Animal Event 4,5 en 6 mei 2018

animal_event_pag1 (5)

Het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen barst op 4, 5 en 6 mei 2018 weer uit zijn voegen tijdens alweer de 12e editie van Animal Event.

Duizenden honden met baasjes en dierenliefhebbers uit alle windstreken komen jaarlijks naar dit driedaagse dierenfestival in Hilvarenbeek, bij Tilburg om te genieten van acts, demonstraties en shows.

Ze volgen workshops en shoppen bij de tweehonderd winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders.

Tijdens Animal Event kun je heel veel leren over allerlei soorten dieren. Denk je dat het lastig is om een hond te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. Daarnaast is het ook het walhalla om samen met je hond naar toe te gaan.

Natuurlijk is Amivedi weer bij Animal Event aanwezig met een prachtige stand van waaruit wij de bezoekers alles kunnen vertelllen over over onze mooie Stichting.

Koop je een kaartje in de voorverkoop dan krijg je een korting van € 2,00 per kaartje

Locatie: Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek Website: Animal Event