Open dag dierenopvangcentrum Vlaardingen

2019-09-28: DierenopvangcentrumVlaardingen

10:00 - 15:00 uur

Neem een uniek kijkje achter de schermen van onze opvang tijdens de rondleiding en maak kennis met onze dieren, medewerkers en vrijwilligers. Honden en kinderen van harte welkom! Er is genoeg te doen en te zien!

Er zijn leuke spelletjes voor kinderen, je kunt je hond laten wassen door onze wasploeg, spelletjes met je hond doen onder begeleiding van onze trainersgroep, er is een hondenfotograaf... heel veel leuke kramen, advies vragen over het gedrag en de vachten van je hond en kat! Laat een t-shirt of sieraad bedrukken, koop superleuke hebbedingen en natuurlijk heel veel dierbenodigdheden. Je kunt veel tips krijgen om een vermissing van je huisdier te voorkomen en wat je moet doen als je lieverd vermist is.

Nieuw dit jaar is dat je een stoelmassage kunt nemen :) En raad eens? Je kunt je hond ook laten masseren! Hoe leuk is dat, een duomassage voor jou en je hond! Het wordt een te gekke dag dus kom ook!

Amivedi zal ook aanwezig zijn.

Locatie: Koggehaven 16, Vlaardingen Website: Dierenopvangcentrum Vlaardingen