Open dag dierentehuis 't Schuthok

2019-09-29: Het schuthok

13.00 - 16.00 uur 

Kom kijken achter de schermen tijdens open dag Dierentehuis 't Schuthok!

Altijd al benieuwd geweest naar de werkzaamheden van het Dierentehuis 't Schuthok? Kom dan naar de open dag op 29 september van 13.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze open dag een kijkje nemen achter de schermen van het asiel. Hoe zien de kattenkamers er uit? Welke honden zitten er in het asiel en wat is een quarantaineruimte? Het antwoord op al deze vragen krijg je tijdens een bezoek aan de open dag.

Naast de officiële opening van de hondendouche geven we om 13.30 uur en 15.00 uur rondleidingen door het asiel. Er is een kattendeskundige aanwezig voor al je vragen over katten en Samantha Noorlander Shiatsu therapie en hondenmassage vertelt je meer over wat je kunt zien als je naar je hond kijkt. Daarnaast zijn er diverse (verkoop)kramen aanwezig, waarvan de opbrengst volledig naar 't Schuthok gaat. Maar ook onze collega's van Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon en Amivedi zijn aanwezig om je meer over hun werkzaamheden te vertellen.

Locatie: Rijksweg 4, Den Helder Website: