Dutch Pet Awards 2019

Amivedi gebomineerd voor de Dutch Pet Awards

Op woensdag 2 oktober maakte de vakjury van de Dutch Pet Awards bekend welke dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, producten, not for profits, talenten, webshops, paraveterinairen en ketens genomineerd zijn voor een Dutch Pet Award en doorgaan naar de eindronde. De uitreiking is tijdens een groots gala in de Efteling, op dinsdag 5 november.

De elfkoppige jury beoordeelde de genomineerden onder meer op maatschappelijk draagvlak en invloed op welzijn van (huis)dieren, klantbeleving, tevredenheid van medewerkers en ondernemers, en relevantie van een product of onderzoek in de praktijk. Na rijp beraad is de jury erin geslaagd een mooie selectie te maken.

Wij kunnen nu met trots melden dat Stichting Amivedi samen met  twee andere stichtingen genomineerd is voor de categorie: Not for Profit Award

Op 17 oktober zullen Pauline Piket (voorzitter), Dieneke Hollmann (2e Penningmeester) en Yolande Schotel (Secretaris en waarnemend PR & Communicatie Coördinator) in Wageningen een presentatie geven over onze stichting en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard wensen we onze “concurrenten” ook heel veel succes toe, maar we hopen uiteraard toch dat Amivedi uiteindelijk wint!

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Dutch Pet Awards op dinsdag 5 november in de Efteling te Kaatsheuvel.