Registreer hier je vermiste of gevonden huisdier.
Dier melden
"Met dank aan onze vrijwilligers worden jaarlijks duizenden huisdieren terug gebracht naar hun baasje.”
Steun ons

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dieren-ambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit1
In 2017 zijn er 77.479 huisdieren gemeld. Hiervan zijn er 43.718 teruggevonden.
Feit2
153 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 212 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligers- organisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland dmv de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dieren- ambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

 • 31913622_1632009246920035_46209535957794816_n

  Diefstal op Animal Event

  9 mei 2018

  De aanwezigheid van Amivedi op het altijd leuke Animal Event van 4-6 mei in Hilvarenbeek is met een flinke kater afgesloten. De speciaal voor dit event ontworpen balie en achtergrondscherm zijn gestolen. Voor ons een grote financiële strop. Er is aangifte gedaan bij de politie. Indien u iets heeft gezien of weet, meld u zich dan bij evenementen@amivedi.com. Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld.

 • Neutralisatie banner zonder tekst

  Neutralisatie van huisdieren

  12 mrt 2018

  Het is het meest efficiënte middel tegen (ongecontroleerde) voortplanting en het voorkomt overpopulatie van honden en katten. Ook reduceert het de kans dat uw dier verdwaalt in een krolse of loopse situatie.

  Wilt u er meer over weten?

  Lees meer
 • 4ckldawp_beauty.jpg

  Waarom een chip handig is

  24 feb 2018

  Sinds 25 juli 2017 was mijn kat Beauty vermist. We hebben er alles aan gedaan om haar de zelfde dag terug te vinden, maar helaas. Op den duur ga je niet meer geloven in de terugkomst van je poes en hebben wij ons erbij neergelegd dat we haar voorgoed kwijt waren.

  Lees meer
 • 1272476-j3ih58hh_xlwm (2)

  Vrijwilligster Amivedi Amsterdam goud waard

  21 nov 2017

  De afgelopen 2 weken heeft Ann Tempelaars, vrijwilligster bij Amivedi Amsterdam, mij zoveel mogelijk bijgestaan bij het vinden van Moosje, onze vermiste kater.
  Zowel feitelijk, "heb je hier aangedacht en heb je dat al ondernomen", als emotioneel, was ze zeer begaan met de vermissing van Moosje.

  Lees meer