Koop onze speciale AMIVEDI postzegels.
"Met dank aan onze vrijwilligers worden jaarlijks duizenden huisdieren terug gebracht naar hun baasje.”
“Huisdier vermist of gevonden? Meld het bij Amivedi!"
Lees ervaringen van succesvolle herenigingen bij 'Deel je verhaal'

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 


Lees meer
Feit3
Er worden gemiddeld 210 meldingen per dag afgehandeld
Feit1
In 2014 zijn er 38.576 huisdieren teruggevonden
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren
Feit4
In de zomer worden er meer vermiste en gevonden huisdieren geregistreerd dan in de winter
Steun Ons (1)

Steun ons

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

amipoes2

Koop onze AMI postzegel

20 jan 2016

Onze mascotte AMI heeft nu een officiële postzegel van PostNL. Voor een velletje van 10 stuks (Nederland) betaalt u €10. Hiervan gaat €0,75 als donatie naar AMIVEDI. Plak de postzegel op uw brieven en help zo de naamsbekendheid van AMIVEDI te vergroten en indirect vermiste en gevonden huisdieren weer veilig thuis te krijgen. Maak €10 over op: NL 77 INGB 0000 265190 t.n.v. AMIVEDI onder vermelding van POSTZEGELS + uw naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats), en u krijgt de postzegels thuis gestuurd.

Image 082

De kat van Ellen bij MAXmagazine

8 jan 2016

''We hebben konijnen gehad, een schildpad en nu twee parkietjes en een kat”, zegt Ellen Venema (62) uit Harderwijk. Onze kater Sjimmie is ooit op straat gevonden. Hij heeft een leuke knik in de staart en is een echt knuffelbeest. Ellen is al 34 jaar vrijwilligster bij Amivedi, een landelijke stichting met ruim honderd regionale meldpunten waar mensen hun vermiste huisdieren kunnen aanmelden of kunnen laten weten wanneer ze een huisdier hebben gevonden. 

lees meer
PosterMiauw500

Expositie Miauw! 25 jaar Franciens Katten.

2 nov 2015

In het Anton Pieck Museum is op dit moment het werk te zien van Francien van Westering: ‘Miauw!’ 25 jaar Franciens katten. Introductie heeft de tekenares nauwelijks nodig want zij is de bekendste kattentekenares van Nederland. 

lees meer