“Vermist of gevonden huisdier? Meld het via Amivedi.nl! Al 1 miljoen mensen gingen u voor!
“Huisdier vermist of gevonden? Meld het bij Amivedi!"
"Met dank aan onze vrijwilligers worden jaarlijks duizenden huisdieren terug gebracht naar hun baasje.”
Lees ervaringen van succesvolle herenigingen bij 'Deel je verhaal'

Wat doet Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 


Lees meer
Feit3
Er worden gemiddeld 210 meldingen per dag afgehandeld
Feit1
In 2014 zijn er 38.576 huisdieren teruggevonden
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren
Feit4
In de zomer worden er meer vermiste en gevonden huisdieren geregistreerd dan in de winter
Steun Ons (1)

Steun ons

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

romeo

Vakantie: Romeo weg?

3 sep 2015

Tijdens onze vakantie kregen wij de voorzichtige vraag "blijft Romeo wel vaker een paar dagen weg?" Met een knoop in onze maag besloten we nog even af te wachten want hij bleef inderdaad wel vaker weg, maar nooit zo lang. 

lees het artikel
suusje

Suus ingesloten onder de vloer

2 aug 2015

Op 23 juli 's avonds laat zag ik Suusje en Sam, mijn 2 katten, nog. s' Nachts zijn ze vaak de hort op, dus toen ik ze 's ochtends allebei niet zag dacht ik geen probleem. De verbouwing aan de overkant dacht ik toen niet aan...

lees meer
roedeloj33xtkw_dsc_4956

Dier weg: Amivedi melden

3 jul 2015

Als er een dier van mijn 'roedel' weg is, is dat een erg plaatselijk drama. En dan wil ik zo snel mogelijk iedereen op de hoogte stellen om ervoor te zorgen dat hij/zij zo snel mogelijk terug is..... Gelukkig heb ik er nog nooit gebruik van hoeven maken, maar vanuit mijn jeugd is me dat bijgebracht: dier weg: Amivedi bellen!

lees meer