“Vermist of gevonden huisdier? Meld het via Amivedi.nl! Al 1 miljoen mensen gingen u voor!
“Huisdier vermist of gevonden? Meld het bij Amivedi!"
"Met dank aan onze vrijwilligers worden jaarlijks duizenden huisdieren terug gebracht naar hun baasje.”
Lees ervaringen van succesvolle herenigingen bij 'Deel je verhaal'

Wat doet Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 


Lees meer
Feit3
Er worden gemiddeld 210 meldingen per dag afgehandeld
Feit1
In 2014 zijn er 38.576 huisdieren teruggevonden
Feit2
138 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren
Feit4
In de zomer worden er meer vermiste en gevonden huisdieren geregistreerd dan in de winter
Steun Ons (1)

Steun ons

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

PosterMiauw500

Expositie Miauw! 25 jaar Franciens Katten.

2 nov 2015

In het Anton Pieck Museum is op dit moment het werk te zien van Francien van Westering: ‘Miauw!’ 25 jaar Franciens katten. Introductie heeft de tekenares nauwelijks nodig want zij is de bekendste kattentekenares van Nederland. Francien heeft onder andere voor Amivedi tekeningen gemaakt. De expositie is tot 30 april 2016 te zien, dus kom gezellig langs. Geef je ook op voor de workshop 'Katten inkleuren met kleurpotlood' op diverse zaterdagen.

lees meer
billie

6,5 week zwerven

30 okt 2015

Billie is weer thuis na 6,5 week rond gezworven te hebben op zo'n 2 kilometer van ons huis. We wonen aan een drukke weg en Billie is een typische nachtbraker, altijd buiten, liefst de hele nacht.

Tot hij op de ochtend van 15 september niet thuiskwam. En dan begint het hele circus, flyers laten maken, zoeken, zoeken en nog eens zoeken. We wonen in een buitengebied, dus we hebben wekenlang alle bosjes in de omgeving doorgezocht.

lees meer
100000shebaKS

Amivedi's 1 miljoenste melding: Sheba is terug!

3 nov 2015

Update: Amivedi vrijwilligers vertellen op TV ellef over de 1 miljoenste melding

Dit keer een bijzondere aflevering van ‘deel je verhaal’, de succesverhalen op Amivedi.nl van huisdieren die herenigd zijn met hun baasje. Het betreft de vermissing van Sheba uit Roermond, een kruising Noorse Boskat van 15 jaar oud. Sheba was van de zomer de 1 miljoenste melding die via de Amivedi website is gemeld. Sinds het jaar 2000 kunnen vermiste en gevonden huisdieren via de website Amivedi.nl gemeld worden. 

lees meer