Nicky

4dhtipsd_n_mg_2874.jpg

Op 2 sept kwam Nicky niet meer terug.

Normaal laat hij altijd zijn gezicht zien op vaste tijden. Rond 12 kwam hij deze keer niet opdagen en vonden we het al vreemd. Nicky heeft nog wel eens de neiging open deuren in te gaan en zichzelf dan op te sluiten.

In de avond is Nicky nog steeds niet terug. We zijn de buurt afgelopen zonder resultaat. Diverse berichten op Facebook en de aanmelding via Amivedi. 3 sept een honderdtal flyers verspreidt in de buurt. Enkele reacties gehad over zien lopen maar geen concrete tips.

4 sept een buurvrouw verderop in de straat meld dat Nicky bij haar onder bed zit. Hij heeft zich verstopt is bang maakt geen geluid en kan dan schijnbaar dagen op 1 plek zitten.

Rare kat maar dolblij dat hij weer gezond en wel in huis is. Deze site kom je tegen in een rare tijd: je kat mist en je bent verdrietig en blij met elke hulp. Dank jullie wel voor dit goede initiatief!.