Huisarrest

32f8gyww_7802dfad-11a6-4783-84e6-ba15c9ba96e0.jpeg

09-09-2020 Op een druilige dag zet ik onze Dexster nadat ze een hele dag op ons voeteneind had gelegen buiten.

S’middags ging ik per auto naar mijn werk, ineens 2 rare geluiden, ik reed toch nergens overheen? Snel keek ik in mijn achteruit kijk spiegel en zag een kat van achter uit de spiegel weg schieten de berm in. Dexter ging er door mij heen. Ik probeerde zo snel mogelijk te keren, zoeken roepen maar geen Dexster.

Thuis aangekomen vertelde ik het verhaal en ieder keek mij wat ongelovelijk aan. Een kat onder de motorkap wat zijn dat voor wild west verhalen. Dik 2,5 week hebben we gezocht, geroepen, flyers in de gaten gehouden, overleden katten bekeken enz.

Bijna de moed verloren tot vandaag 26-9-2020 een nieuwe foto op Facebook van een cypersepoes die erg veel op Dexster lijkt, ik reageer snel op het bericht, kan iemand deze kat vast houden en laat mijn tel achter, we komen er aan.

Ik zit te trillen in de auto, dochterlief belt mam ik weet voor 99 % dat ze het is ik heb ook een filmpje gezien. Ik wordt gebeld dat de kat veilig is op gesloten we komen aan en ja daar is ze, het is ze, onvoorstelbaar iets magerder maar het is haar echt, we nemen haar mee ze eet haar hele bakje eten op ik zeg, jij hebt voorlopig huisarrest.