Winston terecht

5.jpg

Na 1 maand en 19 dagen toch gevonden.

Ik had de hoop al bijna op gegeven, gaat s'ochtends de bel. Alsnog is mijn eerste gedachten laat het om mijn kat gaan. Voor de deur staat een mevrouw uit de buurt die zegt dat er een poes in de buurt ligt en zei dacht dat ik een poes kwijt was.

Het bleek toch mijn Winston. Omdat hij zo lang op straat heeft gezeten ruim anderhalve maand is hij dusdanig uitgehongerd en uitgedroogd dat hij hersenschaden heeft opgelopen. de arts houden hem 24 uur maar denken niet dat hij het gaat redden.

Ben zuinig op uw beestjes lieven mensen. Het kan zo afgelopen zijn. Ik heb hele nachten naar hem gezocht en doordat ik hem niet kon vinden dacht ik dat hij niet meer in de buurt was. Kennelijk wel! Altijd blijven zoeken! Heel veel geluk voor de toekomst ik hoop dat u uw diertjes terug vind of niet kwijtraakt.