Na 4 weken is onze vriend weer thuis!

6kv2gt57_b4cb322c-37db-47b7-9dd1-c5d91091102e.jpeg

Een maand geleden verdween Bram uit onze binnentuin.

Vele uren zoeken, flyeren, rondlopen en hopen volgden. Na een week hebben we een nachtcamera gekocht, die we op verschillende plekken op hebben gehangen. Na enkele dagen was het raak en was onze Bram te zien!

Op die plek hebben we veel gezocht, gezeten en geroepen. Na weer wat dagen liet hij daar van zich horen en zich kort zien, maar liet hij zich niet vangen. Een vangkooi leek de laatste optie, maar deze bleef nachtenlang leeg.

Afgelopen nacht de vangkooi weer klaargezet, en na de controle om 01.00 zonder resultaat naar huis. Een andere route naar huis dan normaal. En daar, onder een auto, dichtbij ons huis, zat hij.

Hij hoorde ons en miauwde. Een halfuur hebben we op de grond gelegen om hem te lokken, maar toen ging hij overstag en kwam toch mee. Waarschijnlijk is hij na de van de vroege controles van de vangkooi, eerder op de avond, dapper achter ons aan gelopen.

Hij is weer thuis! Heel blij, alleen wat moe en magertjes. Geweldig!