Kon hij maar praten

nmuseuh0_img_20200831_135629-1.jpg

Kon Oscar maar vertellen waar hij 6 weken lang gezeten heeft, of bij wie.

Dat hij niks tekort is gekomen, is duidelijk. Tonnetjerond is hij geworden en dat komt niet van muizen vangen. 6 weken elke dag urenlang op alle websites voor vermiste huisdieren kijken, en in tientallen facebook groepen.

Met angst in het hart elke 'gevonden, overleden' melding voor rode katten openen, uit heel Nederland want je weet maar nooit. En telkens de opluchting dat het hem niet is. Ik vermoed dat hij bij iemand in huis geweest, waarschijnlijk met goede bedoelingen. Maar sommige mensen beseffen niet dat een kat die buiten loopt, ook gewoon een huis kan hebben, met een baasje die op hem wacht en hem mist.

Hij zag er zeker niet slecht uit voordat hij verdween. Men heeft ook niet laten controleren op chip, dan was direct duidelijk geweest waar hij thuishoorde. Ik ben in ieder geval wel blij dat hij weer thuis is, en in goede gezondheid.