ANGEL IS GEVONDEN EN TERECHT!!!

1m0aglw0_c138fdd3-f67e-4266-a208-914c0aac44f1.jpeg

Op 19-8-2020 dacht Angel hey ik hoor andere vogels en vloog toen op de geluiden van hun af.

Ik had de avond ervoor allerlei dozen zitten sjouwen en op balkon gezet en was, niet zo slim, de schuifdeur van balkon vergeten dicht te doen. Doordat het windstil was, zag ik de lamellen niet bewegen en ben toen gaan slapen.

In de ochtend maakt Angel me normaal gesproken wakker en dit keer hoorde is veel vogelgeluiden dus schrok en zat meteen overeind zoekende naar Angel die ik dus niet zag. Wel zag ik een open balkon deur en ging meteen op balkon kijken maar geen Angel.

Toen liep ik gauw naar een andere kamer en zag hem op een kastje buiten en toen vloog hij weg. Na een tip om hem want te melden bij Amivedi en Mijndieriszoek.nl heb ik Angel aangemeld.

Ik kreeg te horen dat na 5 dagen het moeilijk zou zijn hem (levend) terug te vinden dus was een beetje gestresst en het regende en stormde gisteren en hoopte zo dat hij nog leefde en bij iemand binnen zat. En tot mijn geluk belde Lindsey me in de vroege avond of en zei dat ze Angel gevonden had. Ik vroeg meteen zijn uiterlijke kenmerken en ze zei dat hij ook luisterde naar de naam Angel.

Tranen schoten in mijn ogen van blijdschap, mijn Angel is terecht! Meteen naar Lindsey gereden waar ze me al buiten opwachtte en haar schattige dochtertje me met Angel hielp. In het begin kon ik het nog niet geloven omdat de nagel die eerst niet wilde groeien , wel gegroeid was en de verdikking van zijn nagel weg was.

De kleuren klopte, het gedrag klopte maar ik was nog even voorzichtig want ik kon ook de vogel van een ander hebben die 2 druppels water op Angel leek. Eenmaal thuis aangekomen, heb ik de kooi open gedaan (balkon deur dicht 😉 ). Hij ging op zijn kooi staan en keek om zich heen en ging naar de kooi van Dexter mijn Rose Kakkatoe.

Angel was moe en ging op de tak zitten waar hij altijd ging slapen. Dexter ging even de kooi in en ze herkenden elkaar dus 100% overtuigd dat het mijn Angel is. Wat ik heel apart vond is dat Angel gevlogen was pal achter in de tuin van een straat waar ik toen ik student was, gewoond heb en dat is ca 30 jaar geleden!

Ik ben blij dat Angel terecht is en zij die nog zoekende zijn, geeft niet op want je ziet het maar. Angel is 7 dagen weggeweest en heeft de weg naar huis weer afgelegd. Ik wil een ieder bedanken die mijn post had gedeeld waarbij ik een oproep deed om Angel weer thuis te kunnen krijgen.