Dier kwijt? Wij zijn Amivedi erg dankbaar

57v0z7vq_img_4697.jpg

Wij zijn onze katten, die nogal van struinen houden, al diverse keren kwijt geweest.

Dankzij Amivedi heb je dan toch nog het gevoel dat je enige controle hebt in de tijd dat je naar je dier loopt te zoeken. Ook het maken van een poster via Amivedi is erg handig. De medewerkers zijn uiterst behulpzaam en de communicatie verloopt heel vlot.

Via de posterfunctie konden we twee jaar geleden een opvallende poster van onze vermiste kater maken, die we vervolgens overal hebben opgehangen. Zo hebben we hem binnen 2 dagen teruggevonden, omdat iemand de poster had gezien en onze kater herkende.

Deze keer is het via Facebook gelukt, maar wij willen onze waardering uiten voor het werk van Amivedi, waar de vrijwilligers zich volledig voor je inzetten, zodat je je dier z.s..m. weer terug vindt. Onze dank is groot!