Pien gevonden!

ucras8ca_img_3384.jpg

Onze lapjespoes Pien is na 6 dagen gevonden, mede dankzij de melding op Amivedi.

De mensen die Pien op straat hadden gevonden, hadden op de site van Amivedi gekeken en op social media. Zo wisten zij zeker dat het Pien was. Pien was maar 200 meter van haar huis verwijderd, in een richting die minder voor de hand lag. Ze was namelijk een drukke weg overgestoken.

In de straat waar ze is gevonden heeft ze in voortuintjes geleefd en werd ze waarschijnlijk gevoerd. Ik ben dankbaar dat Amivedi een website heeft en ik heb veel gebruik gemaakt van de tool op de site om flyers te maken (en er zo'n 1000 verspreid). Ook zochten we in de late avond en 's nachts omdat we dan de meeste katten tegenkwamen.

Dank Amivedi! Ik zal jullie zeker steunen zodat jullie hiermee door kunnen gaan. Op de foto: Pien die helemaal blij is weer thuis te zijn. :)