Kerel vermist

kerel-1.jpg

Ik had onze Kerel (een rood/witte) kater gistermiddag sinds 13.00 uur niet meer gezien en ook op mijn veelvuldig roepen kwam hij niet aangerend.

Dit is anders altijd wel het geval. Rond 17.00 uur was ik zo ongerust dat ik de hele buurt heb afgezocht en na 19.00 uur ben ik een rond(je) gaan fietsen in de hoop hem dan te vinden. Maar helaas dat was niet het geval. Omdat Kerel anders nooit zo lang weg blijft, heb ik toen ten einde raad maar een melding bij Amivedi aangemaakt en een oproepje op mijn FB geplaatst. In de tussentijd schietgebedjes gedaan dat hij niet was aangereden of nog erger.

Rond 20.30 uur piept de keukendeur open en zie daar! Daar is Kerel. Drijfnat! Ook was hij zeer schrikachtig, maar had wel grote honger. En ik was natuurlijk dolblij dat hij ongedeerd weer veilig thuis was. Nu ligt hij heerlijk in de vensterbank te slapen. Zie foto Wel moet ik zeggen dat Amivedi mijn melding gelijk online heeft gezet en alle begrip had.

Fijn dat er zo'n instantie is!