Milou is eindelijk weer terug!

omv92rp9_527ff5fd-d63a-4adf-a382-b484425ff7f9.jpeg

Milou verdween maandagavond 15 juni plotseling.

Wij wisten niet waar we zoeken moesten. Na 2 dagen kregen wij via Amivedi bericht dat iemand haar vermoedelijk gezien had in een wijk hier een behoorlijk eindje (voor zo’n klein katje) vandaan. Ook onze overbuurman had haar dacht hij gezien midden op een kruispunt in het verlengde van diezelfde wijk.

Dagen zijn wij daar aan het zoeken geweest en Amivedi posters aangeplakt. Totdat wij het eigenlijk niet meer zo geloofden dat ze daar helemaal zat. Een tweede tip leidde ons naar een wijk dichterbij. Ook daar niets, maar wel in contact gekomen met een mevrouw die mij ging helpen meezoeken.

En toen na 2 weken kwam de tip van iemand die haar meerdere keren had gezien in die eerste wijk. Wij zijn toen heel veel gaan flyeren in die wijk en posters op gaan hangen. En ja de tips stroomden binnen! Ook daar elke dag gezocht en die andere mevrouw die mij hielp stond oog in oog met haar maar ze glipte weer weg. Totdat ik afgelopen vrijdag twee telefonische tips kreeg uit een wijk naast die andere.

De laatste had haar nog in het zicht. Ik ben er direct heen gegaan en ja daar zat ze in het houten fietsenhok! Ik riep haar en ze kwam gelijk luid mauwend op mij af! Yess eindelijk weer terug na bijna 3 weken!

Wel heel ernstig vermagerd maar het komt wel goed volgens de dierenarts. Moraal Milou is een semi binnenkat (soms in onze tuin). Toch is zij ondanks dat ik het niet geloofde een stuk verderop aangetroffen. Dus het kan! Voor ons is de doorbraak gekomen door flyeren en veel posters ophangen. Je moet zorgen dat iemand eerst de poster of flyer ziet en dan de kat zodat men er gelijk op in kan reageren.

Geef nooit zomaar op.