Kiki

ruihip6o_kiki-1.jpg

Anderhalve maand geleden veranderde het leven van mijn kat Kiki plotsklaps.

Door een val van het balkon belandde ze in de voor haar totaal onbekende en enge buitenwereld. Hoe ik ook zocht en hoe ik ook riep, reageren deed ze niet. Ze liet zich ook niet zien. Angstig weggekropen voor mens, dier, regen en wind. Totdat de honger te erg werd.

Op hemelsbreed een paar honderd meter van haar thuis woont een meneer die voer buiten heeft staan en zwerfkatjes binnen haalt. Gelukkig stond Kiki op een dag bij de verkeerde keukendeur te miauwen en kon de opwaartse spiraal naar 'weer thuis' in gang worden gezet.

Het is dankzij haar 'vergissing' en de doortastendheid van een tweetal buren van deze meneer, dat ik Kiki weer in mijn armen heb kunnen sluiten. Kiki is weer veilig thuis en is herstellende van haar avontuur. En ik ook!

Ik ben momenteel het gelukkigste baasje op aarde!