Moppie is weer thuis

y4jlcww2_img20200718102348.jpg

Ik was net twee weken verhuisd toen ik een beetje ging experimenteren of Moppie naar buiten kon.

Dit deed ik dan op de momenten dat ik zelf thuis was. Het ging best goed dus na drie weken dacht ik, misschien kan ze een half dagje buiten blijven als ik aan het werk ga. Sindsdien had ik haar niet meer gezien waar ik mij ontzettend schuldig over voelde.

In allerlei Facebook groepen had ik tips gekregen die ik (bijna) allemaal af ging. Er lag een zakje van het oude kattengrint buiten, ik ben elke ochtend en late avond steeds grotere rondes gaan lopen met een bakje voer en 's nachts liet ik de deur open staan. In de nacht dat ik een paar uur ervoor nog flyers aan het ophangen was, hoorde ik een miauw vanuit m'n deur. Moppie was ontzettend dorstig en hongerig maar is weer thuis! Wat een opluchting!

Ik ben Amivedi en alle betrokken mensen op Facebook ontzettend dankbaar voor alle bruikbare tips!