Guus terug uit België

mczhai4l_516d14d0-8c51-4221-b206-0c15a4078e29.jpeg

Guus was ineens verdwenen.

Wat doe je dan?? Je gaat het zoveel mogelijk delen via social media, in je directe kring van mensen en eigenlijk zoek je naar een speld in een hooiberg. Afgelopen woensdag word ik anoniem gebeld, ik neem nooit anonieme nummers op maar iets triggerde mij om het wel te doen.

Ik werd gebeld door Tina woonachtig 25 km vanaf Antwerpen. In eerste instantie onwerkelijk. Ze waren Guus tegengekomen in een Bos. Een warmer nest, “tijdelijk” thuis, had ik niet kunnen wensen. Guus is gechipt nu besef je je pas hoe belangrijk dit is.

Toen kwam het volgende dilemma, mogen we België in, je zult denken waarom niet? Nou gezien Corona gelden er andere regels om de grens over te gaan. Voor de zekerheid alle documenten zo compleet mogelijk gemaakt en we hebben hem gisteravond opgehaald.

Enorm blij dat wij dit geluk hebben gehad. Dus wees wijs! Chip je kat en wie weet mocht hij of zij ooit zoek zijn dan vergroot dit je kans om herenigd te worden. Tot slot: ik kan nergens terug vinden hoe lang je je kat na terugkomst binnen moet houden dus alle tips zijn welkom.