na bijna een jaar weer thuis

otzvjpdj_img-20190623-wa0000.jpg

Vorig jaar juni gingen wij voor 2 weken op vakantie.

Omdat ik het zielig vond dat onze poes Kiki dan 2 weken alleen thuis zou zitten, besloten wij om haar dan naar een pension te brengen zodat er goed voor haar gezorgd kon worden. Na een kleine week kreeg ik een telefoontje van het pension dat Kiki ontsnapt was en nergens meer te vinden was.

Het zoeken was erg lastig omdat het pension in de polder stond. We melde Kiki aan op facebook en op de site van amivedi. Maar niemand zag haar ergens lopen. Na bijna een jaar hadden we de moet opgegeven dat onze Kiki weer terecht zou komen.

Maar toen zondag 31 mei om iets voor 23 uur ging me telefoon met een onbekend nummer, ik lag al te slapen dus was te laat met opnemen. Mijn telefoon bleef gaan met berichtjes die binnen kwamen.

Berichtjes dat Kiki gevonden was! Ik belde het nummer gelijk terug en de vrouw vertelde dat ze Kiki had gevonden, ik zei dat kan niet ze is al een jaar weg, maar de vrouw zei haar te herkennen aan haar tekening in haar gezicht van een foto van de site Amivedi.

Gauw ging ik naar haar toe om te zien of het echt Kiki was. En ja hoor daar zat ze. Ze kwam gelijk op me afgelopen en begon kopjes te geven en flink te miauwen. Nu loopt ze weer door me huis of ze nooit is weg geweest.