Eha weer terug thuis

5.jpg

Na drie dagen hebben we Eha weer veilig thuis.

We zijn deze dagen continu de buurt af gelopen, met eten gerammeld, zijn naam geroepen,maar geen geluiden terug. Ik had bij de opening waardoor hij ontsnapt was, een bakje met water en eten staan en ging elke dag kijken. Niets.

Ook had ik zijn grint gestrooid van zijn bak rondom het huis, omdat ik dacht dat hij misschien zijn huis niet kon terug vinden omdat hij een binnenkat is en op deze manier zou hij zijn geur ruiken waar hij woonde.

Na drie dagen weggeweest te zijn, ging onze wekker af toen we zijn geroep hoorden door het open raam van de slaapkamer. Hij had ons huis gevonden en stond beneden bij het achterraam waar hij altijd doorheen ging als hij de tuin in ging.

We haalden hem snel naar binnen, hij was wat vermagerd en hij begon gelijk te eten en te drinken. Zijn broertje moest nog even wennen, want hij begon te hissen tegen hem, maar dat veranderde snel. 

Dus geef nooit op, blijf zoeken en roepen of laat een bekend geluid horen. Dat was bij Eha gelukkig het geval.