Nala is na 9 weken weer bij ons terug!

nala.jpg

Onze poes Nala was sinds 23 maart 2020 kwijt.

Overal gezocht, al roepend door de buurt gelopen, briefjes bij de buren in de bus gedaan, een melding op amivedi geplaatst, posters bij de lokale supermarkten opgehangen. Na 7 weken kwam ik na een werkdag thuis en zag een nieuw fotolijstje op de eettafel staan met daarin een fotootje van Nala.

“Misschien dat dit fotootje ons kan helpen om langzaamaan te wennen aan het idee dat ze echt niet meer terug komt” zei mijn man. Ik moest huilen maar gaf mijn man gelijk. En toen kreeg ik gisteren een telefoontje. Het bleek de dierenambulance te zijn..

Ik nam met een zwaar gemoed op omdat ik bang was dat we nu definitief te horen zouden krijgen dat we Nala echt niet meer terug zouden zien. “Bent u de eigenaar van Poes Nala?” “Ja” “Dan heb ik goed nieuws voor u!” zei de dame van de dierenambulance.

Huh? Goed nieuws? Ze leeft nog?! Na negen weken weg te zijn geweest?!? Ja, goed nieuws!!! Nala leeft nog! Terwijl ik dit bericht typ, ligt ze op mijn schoot en knort ontspannen.

Ze is heel erg vermagerd, maar lijkt verder in goede gezondheid te zijn en is zonder verwondingen. Ze is door een gezin aan de andere kant van de stad gevonden. Ik ben zo dankbaar dat dit gezin de alertheid had om de dierenambulance te bellen!

En zo dankbaar dat de dierenambulance haar weer naar ons toe heeft gebracht. Het enige dat ik nu nog graag zou willen is ‘Kats’ spreken zodat Nala me kon vertellen wat ze de afgelopen twee maanden allemaal heeft beleefd.

Het is vast een heel avontuur geweest dat hopelijk niet naar meer smaakt!