Jack is back!

vpj7s73e_img_20200501_022524_511.jpg

Jack is back!

Na 19 dagen vol avonturen. Wel heeft hij een zeer pootje, wat wondjes en is hij een stuk afgevallen. Hij krijgt nu een kuurtje voor het pootje. Hij is zeer blij weer thuis te zijn en wat is meneer moe!

4.5 km van huis beland. Wat een boel kattenpootjes zijn dat. Een lief gezin met 5 katten zag hem gisteravond miauwen in hun tuin in Zevenkamp. Zij hebben mij weten op te sporen via Facebook en Marktplaats.

En een half uur later kon hij lekker mee naar huis. De hoop was al bijna weg en ineens zie ik die wit/rode rakker weer door mijn huisje scharrelen. Hij blijft even binnen en zal straks de buurt weer onveilig maken. Hij is de gangmaker van de buurt.

Wat ben ik opgelucht, niet wetende of je poezenvriendje nog leeft of gewond is of gewoon ergens was uitgenodigd voor de paasbrunch, de dag dat hij niet meer thuis kwam. Ik ben alle hulp online, uit de buurt en door organisaties als Amivedi ontzettend dankbaar.

Ik hoop nog heel lang van die fantastische Jackie te mogen genieten.