5 dagen ongerust en de dierenarts

kiss.jpg

Vorige week bleek op zondagochtend dat onze poes Kiss niet was thuisgekomen.

Dat is niks voor haar. We waren erg ongerust en hebben haar dezelfde dag nog aangemeld bij Amivedi. Nog dezelfde dag werd ik gebeld met een aantal tips om onze Kiss de weg terug naar huis te laten vinden. Helaas zonder resultaat.

Later hebben we vermist-posters door het dorp opgehangen, gemaakt via Amivedi. Maar helaas nog altijd zonder resultaat. Tot ineens donderdagavond laat, we lagen al in bed, een luid gemiauw door ons huis klonk. En dat bleek Kiss te zijn!

Erg vermagerd, maar wel weer terug. Vrijdagochtend hebben we haar gelijk afgemeld bij Amivedi. Later ontving ik een mail dat ze waarschijnlijk toch opgesloten had gezeten gezien het feit dat ze zo afgevallen was. En dat het daarom erg belangrijk was om haar vocht te checken. En die tip bleek heel belangrijk.

We hadden hier zelf niet aan gedacht, dachten eigenlijk gewoon dat ze honger had vanwege dagenlang zwerven. Maar nog die dag zaten we bij de dierenarts, Kiss aan een infuus. Gelukkig knapte ze snel op en kreeg ze ineens haar energie weer terug.

Dus we waren erg blij met de tip van Amivedi, waardoor we nu weer met 2 gezonde katten op de bank zitten.