Klein poesje na ongeveer 8 uur weer gevonden

4.jpg

Onze kat Kiki is in de nacht weggeslopen, langs onze benen, zonder dat we er erg in hadden.

De volgende ochtend viel het ons op dat Kiki er niet was, toen dachten we nog dat ze misschien op zolder zou zitten, gewerkt, thuisgekomen en nog steeds geen Kiki. We zijn toen naar buiten gegaan en hebben Kiki gezocht, helaas zonder resultaat. Uiteindelijk gaan slapen en stiekem hoop je dat ze er dan weer is, maar dit was niet zo.

De tips gelezen op Amivedi en Kiki aangemeld. Ik heb brokjes voor en achter neergezet met wat water, wat oud kattenbakgrind. Toen ben ik met een bakje brokjes om half 1 de zoektocht begonnen. Om ons huis zigzaggen tot we in ieder geval in de wijde omtrek tot 150 meter gelopen hadden (dit had ik ook gelezen bij de tips).

Half 2 wilde ik weer even naar binnen gaan toen ik plots een miauwend katje op mij af zag komen, nog even ingehouden omdat ik die nacht meerdere katten heb gezien die getriggerd werden door de brokjes, MAAR het was mijn lieve Kiki, zo blij dat ik haar in de nacht gezocht heb, je denkt meteen het ergste, dat ze niet meer terugkomt, maar soms komt alles op zn pootjes terecht!