Jens is weer terug bij ons

jens.png

Jens is weer thuis.

We waren verhuisd en hij wou zo graag naar buiten hij ontsnapte elke keer weer. We vingen hem maar dit lukte ons op 30-03-2020 niet. We hebben hem overal ingeschreven op internet. En een zoektocht op instagram gestart.

Toen op 03-04-2020 kregen we van 2 van onze oude buurtbewoners een berichtje dat ze hem hadden gezien. We zijn er s’ochtens en s’middags gaan zoeken maar we vonden hem niet. Tot we op de ochtend van 05-04-2020 een berichtje kregen van onze oude buurvrouw. Ze had Jens met een stukje kaas gelokt en opgesloten in de keuken zodat wij hem op konden halen.

En dat hebben we gedaan, we zijn super gelukkig dat Jens weer bij ons thuis is. Het is zo mooi als je kijkt naar hoeveel mensen ons wilden helpen onze hele oude buurt wist er zowat van terwijl we er nog geen posters op hadden gehangen.

Mijn tip voor mensen die hun dier kwijt zijn deel een bericht op instagram en Facebook dit werkt nog beter dan posters (voor ons dan)