Mellow is weer thuis

a0au3uuj_20190821_131153.jpg

Afgelopen dierendag, 4 oktober 2019, was ze opeens weg, onze poes Mellow.

Overal gezocht, iedereen gevraagd en overal aangemeld maar helaas kregen we haar niet gevonden. Een paar weken geleden belde mijn schoonzus die 3 straten verderop woont. Ze dacht Mellow te hebben gezien, weer gezocht maar zonder succes.

En dan vandaag een foto door mijn nichtje genomen. En ja hoor het was onze poes die daar op het dak zat. Toen ik daar aankwam was het even zoeken en roepen maar al snel kreeg ik een enorm gemiauw terug.

Nu na ruim 1/2 jaar is ze weer thuis. Enorm gehavend dat wel, dus even rustig aan herstellen en binnenkort bij de dierenarts op bezoek.

Wat zijn we blij dat ze er weer is, hopelijk is haar broer ook weer snel gewend aan haar en ziet ze er over een poos weer net zo uit als op deze foto.