Vermissing Willem

z61kkmsn_willem-gevonden.jpg

Vanaf vrijdag 10 april 2020 waren wij onze 10 jarige rode kater Willem kwijt.

Wij wonen hier pas 4 maanden en Willem was nog niet eerder buiten geweest. We hebben Willem's vermissing overal mogelijk aangemeld en enkele tips binnen gekregen. Buren hebben mee gezocht tijdens hun avond wandeling en vandaag om 20.15 heeft een van de buren een katje gesingaleerd die mogelijk Willem kon zijn en direct contact met ons opgenomen.

Onmiddelijk naar de locatie gerend en katje stak net z'n neus om de hoek en herkende hem meteen. We zijn iedereen super dankbaar voor alle hulp, goede adviezen maar het meest nog de buurman die eveneens elke avond met een oplettend ook voor rode kater zijn wandeling heeft gemaakt en direct ons geinformeerd heeft.

Amivedi dank voor de goede adviesen en de oprechte betrokkenheid. Willem is flink vermagerd, eet veel. Wil veel knuffels maar maakt het goed en is opvallen rustig (had verwacht dat ie veel angstiger zou zijn).