Beau weer thuis!

rk5oi3d2_1beb826c-fd78-4263-9f57-4ff98bc32617.jpeg

Wat zijn we blij!

Dankzij een oplettende lezer is onze Beau gevonden. Hij snapt soms niet helemaal wat een kat zijn betekend. Als kitten van 1 dag oud is hij samen met zijn zus Lola gevonden in een vuilniszak. En door lieve Gastouder opgevoed. Maar ja compleet mensgericht.En de kater van onze dochter die uithuis woont. Hij komt wel buiten maar is elke avond thuisvoor zijn deken en eten!

Tot dus een paar dagen geleden. Na 2 dagen als vermist opgegeven. En vandaag telefoon. Daphne wist niet zeker of het onze kat was, hij zat al enkele dagen op het dak bij hun overburen, en ja hoor!

Toen ik aan kwam en Beau riep: stond daar meneer luid mauwend! Gelukkig mocht ik bij een bewoner naar binnen en via het zolderraam kwam hij zo naar mij toe! Wat magerder, schrikkerig.. maar blij mee te kunnen naar huis.

Nu lekker even apart op de studeerkamer. Even rust, slapen, eten en drinken. Lola zijn zus is ook nu rustig. Heel erg bedankt allemaal!!