Lola terug na 9 maanden

c0w8osdc_img_5104.jpeg

In de zomer van 2019 hebben wij onze huiskat Lola als vermist opgegeven.

Ze is de deur uitgelopen en niet teruggekomen. Heel verdrietig en we hebben nog weken naar haar gezocht. Op 25 maart (deze week) kwam ze ineens na al die maanden binnenlopen. De eerste minuut heel angstig, maar nadat ze wat te eten had gehad, maakte ze het rondje langs het hele gezin en liet zich weer aaien.

's Avonds pakte ze haar oude plekkie op mijn knieën weer in. Het gaat goed met haar en ook gaat het redelijk met de andere twee katten (we hadden inmiddels een jonkie erbij genomen). Wat we ook zien is dat ze geschoren is op haar buik, bij haar achterpootjes en bij haar staart. Het is jammer dat ze ons niet kan vertellen waar ze al die maanden geweest is.

Wij zijn in ieder geval heel blij dat ze terug is.