Beessie is terug!

8ovu3lbb_beessie.jpg

Donderdag 6 februari was Beessie plots verdwenen, de leukste, liefste en mooiste lapjes-poes ooit.

De volgende dag als vermist opgegeven bij Amivedi, een poster gemaakt op de site en in de buurt verspreid. Na 2 weken had ik de hoop opgegeven het dier ooit terug te zien. Maandag 24 februari echter, kreeg ik een telefoontje van een alleraardigste mevrouw: Het diertje was komen aanlopen bij een huis in Veendam!

In goede gezondheid en alleen nogal hongerig. Dankzij de chip is ze nu weer terug en loopt weer rond alsof er niets gebeurd is. Hoe Beessie 35 kilometer verderop verzeild is geraakt, wil ze niet vertellen, maar ik vermoed dat ze, onverschrokken als ze is, in een auto is gesprongen en onbedoeld is meegelift.

Zelden ben ik zo blij geweest haar weer om me heen te hebben. Ik ben de aardige mevrouw uit Veendam en Amivedi uiterst dankbaar voor hun medewerking! Anne Venema Assen