Lizzy weer thuis.

aapicg9g_fdcf8302-780f-4970-b6f6-236df480d1da.jpeg

Na 1,5 maand vermist te zijn geweest is onze Lizzy weer thuis.

Via Amivedi gevonden in Delft, op zo’n 15 km afstand van waar wij wonen in Rotterdam. Op 21 oktober is ze na een dag buiten niet meer thuis gekomen. Na 6 weken zoeken, flyeren (600 stuks), een actie met een vangkooi in een oude tramremise/trammuseum, waarbij we de verkeerde kat hebben gevangen (die overigens gechipt was en uit de straat van de remise bleek te komen), kwamen we haar tussen de gevonden katten tegen op Amivedi.

Ik had gelukkig geen regio ingevoerd en checkte twee keer per dag alle nieuwe gevonden binnengekomen katten. Achteraf heel verstandig want het kan dus zijn dat je vermiste huisdier al lang niet meer in de regio is. Na contact met Amivedi en de vinder hebben we haar opgehaald. Ruim 15 km verderop in het centrum van Delft.

De vinder heeft haar een nachtje in huis gehaald nadat ze mauwend probeerde bij woningen naar binnen te komen. Waar ze ervoor heeft gezeten en hoe ze in Delft terecht is gekomen weet niemand. Wellicht meegereden in een aannemersbusje (ivm vele verbouwingen in die periode in de straat).

Ze was wat mager, had vlooien en een klein schrammetje op dr snoet, maar voor de rest maakte ze het goed en ze is na 4 weken weer volledig zichzelf. Wij zijn intens gelukkig dat onze kleine avonturier er weer is.

Een mooier kerstcadeau konden wij ons niet wensen!