Snoes weer thuis.

psm1f60j_20201229_083421.jpg

Mijn Britse korthaar Snoes liep donderdagavond 24 december buiten.

Het is een binnenkat maar maakt graag een rondje buiten om het appartementencomplex. Ik heb haar 7 jaar. Zomers is ze soms uren buiten. s ' Winters even omdat ze het snel te koud vindt.

Er kwam onverwachts een optocht toeterende tractoren door de wijk. Daardoor is Snoes in paniek geraakt en verdwenen. Heb haar direkt als vermist opgegeven op facebook, instagram, katvinder en amivedi. Hele wijk doorgezocht Geen Snoes. Het stormde en regende . Ik was wanhopig.

Waar is mijn lieve Snoes. Weer een rondje door de wijk. Nu iets verder met de auto zachtjes rijden en roepen. 3 dagen en nachten spoorloos. Amivedi gebeld. Mevrouw gaf mij tips. Ze zit vast in de buurt vast in een schuur. Katten die in paniek zijn zoeken dekking en rennen meestal niet ver weg.

Weer gezocht achter bij parkeerplaats en achterpoorten van volgende straat. Onder poortdeuren waren kleine gaten. Elke poort geroepen. En ik hoorde haar miauwen. Gauw aangebeld bij die mevrouw. Alles doorgezocht, geen Snoes. Terug met schaaltje brokjes voor de poortdeur. Roepen, weer Klagelijk miauwen. Weer aangebeld. Weer goed gezocht met zaklamp.

En ze zat achter een opklaptafeltje en paar rolletjes zeil. Zooooo blij snel ppgepakt geknuffeld en weer veilig thuisgebracht. Dus mensen geef niet re snel op. Roepen en dichtbij zoeken. Grondig doorzoeken in schuurtjes of tuintjes. Ze verstoppen zich in t kleinste hoekje en geven ook geen geluid als je dichtbij kom en komen dus ook niet zomaar naar je toe. 

Het is een nachtmerrie maar t komt bijna altijd goed. Fennie Barneveld