Tijger.

lii6kesn_screenshot_20201219-210202_whatsapp.jpg

Sinds zaterdag 19 december was onze kat Tijger spoorloos, tot groot verdriet van onze kinderen.

Overal in de buurt zochten we naar Tijger, rammelend met zijn blikje met kattensnoepjes. We hebben geflyerd, mensen aangesproken, een registratie gedaan op Amivedi en via Social Media diverse foto's gedeeld met de oproep of iemand wist waar onze kat was gebleven en of hij niet per ongeluk ergens in zat opgesloten.

Ook diverse keren gezocht langs de wegen in onze omgeving Maar Tijger was nergens te bekennen. Toen kregen we op donderdag avond 24 december, kerstavond, een telefoontje van Amivedi, dat iemand ervan overtuigd was dat hij onze kat had gevonden. 10 km van ons huis vandaan!

Mijn man is direct samen met de kinderen in de auto gesprongen om te kijken of dit daadwerkelijk onze Tijger zou zijn. En dat bleek gelukkig zo te zijn. Tijger bleef die middag 2 kinderen volgen, waarop zij besloten hem mee naar huis te nemen. Daarop heeft hun vader bij Amivedi gezocht naar vermiste katten met de kenmerken van Tijger en heeft hij contact opgenomen met Amivedi.

En zo is Tijger uiteindelijk op Kerstavond weer bij ons thuisgekomen na bijna 6 dagen vermist te zijn geweest! Een mooier kerstcadeau hadden we ons niet kunnen wensen! Heel erg bedankt!